Våre hunder

Tispene:

N UCH Blaise av Doamis
Født: 09.11.2013

Litt om Blaise:
Blaise bor hjemme hos oss, ei veldig god og snill tispe. Kan godt varsle litt på folk hun ikke kjenner, men etter hun har fått hilst, har hun blitt din beste venn resten av livet. Blaise har tittelen: Norsk Champion .
HD – A / AD – 0
SH Test: A

 

 


N UCH Dinah av Doamis
Født: 05.04.2015

Litt om Dinah:
Dinah bor hjemme hos oss. Hun er ei myk og litt forsiktig tispe, trygg og god i sine daglige omgivelser. Veldig glad i alle, både mennesker og dyr. Kan være litt sta, men har dessverre for henne fått en eier som er enda mer sta, så det har hun funnet seg i. Hun er veldig god og snill. Utnytter alle for og få litt kos. Dinah er fra vårt fjerde kull. Hun har tittelen: Norsk Champion.
HD – A /AD – 0
SH Test: AElsa av Doamis

Litt om Elsa (Lykke):
Elsa blir til daglig kaldt for Lykke. Hun er ei tispe jeg har hatt ute på foravtale, men flytter antagelig tilbake til oss nå snart. Lykke lever veldig opp til navnet sitt, er den største kosejenta i huset. Glad i alle folk, ikke like overbegeistret for hunder hun ikke kjenner. Hunder hun kjenner derimot, er hun som en stor valp. Beste venn til Heidi. Lykke er ei kraftig og stor tispe.


Frøydis av Doamis

Litt om Frøydis:
Frøydis blir til daglig kaldt for Frøya. Hun er ei tispe vi har ute på foravtale. Hun bor hos en familie i Rygge/Moss. Frøya er fri for HD/AA. Frisk og rask, aldri vært syk eller noen andre plager. Veldig smill og god, kan være litt reservert til folk hun ikke kjenner


Hirra av Doamis
Født: 08.09.2018

Hirra Av Doamis

Litt om Hirra (Heidi):
Hirra blir til daglig kaldt for Heidi. Heidi bor hjemme hos oss. Hun ble solgt til en familie litt utenfor Stockholm, men kom tilbake til oss allerede ved 6 mnd alder. Det er ikke alltid ting går som man har tenkt, men det har ihvertfall gått helt fint for Heidi, hun er ei trygg og fin tispe, ei skikkelig gladjente og et stort sjarmtroll.
HD – A / AD – 0


Flere bilder kommer


Hope av Doamis
Født: 08.09.2018

Hope

Litt om Hope:
Hope bor hos Line og Atle i Rygge/Moss. Vi eier henne sammen. Der bor hun sammen med Frøya og lever det gode hundeliv med familien der. Hope er ei litt forsiktig tispe, ei skikkelig gladjente.
HD – A / AD – 1Jenna av Doamis
Født: 09.10.2020

Litt om Jenna:
Jenna bor hjemme hos oss. Hun er ei livlig gladjente, kan være litt skeptisk med en gang hun skal hilse på noen hun ikke kjenner, men etter to minutter blir man ikke kvitt henne 😉
Jenna er ikke så stor i størrelse.
HD – A / AD – 0
SH Test: B