Tispene våre:

N UCH Blaise av Doamis
Født: 09.11.2013
Litt om Blaise:
Blaise bor hjemme hos oss, ei veldig god og snill tispe. Kan godt varsle litt på folk hun ikke kjenner, men etter hun har fått hilst, har hun blitt din beste venn resten av livet. Blaise har tittelen: Norsk Champion .
HD – A / AD – 0
SH Test: A

 

 

 

 

 


N UCH Dinah av Doamis
Født: 05.04.2015

Litt om Dinah:
Dinah bor hjemme hos oss. Hun er ei myk og litt forsiktig tispe, trygg og god i sine daglige omgivelser. Veldig glad i alle, både mennesker og dyr. Kan være litt sta, men har dessverre for henne fått en eier som er enda mer sta, så det har hun funnet seg i. Hun er veldig god og snill. Utnytter alle for og få litt kos. Dinah er fra vårt fjerde kull. Hun har tittelen: Norsk Champion.
HD – A /AD – 0
SH Test: A

 Hirra av Doamis
Født: 08.09.2018

 

 

Hirra Av Doamis

Litt om Hirra (Heidi):
Hirra blir til daglig kaldt for Heidi. Heidi bor hjemme hos oss. Hun ble solgt til en familie litt utenfor Stockholm, men kom tilbake til oss allerede ved 6 mnd alder. Det er ikke alltid ting går som man har tenkt, men det har ihvertfall gått helt fint for Heidi, hun er ei trygg og fin tispe, ei skikkelig gladjente og et stort sjarmtroll.
HD – A / AD – 0


Flere bilder kommer

 


Jenna av Doamis
Født: 09.10.2020

Litt om Jenna:
Jenna bor hjemme hos oss. Hun er ei livlig gladjente, kan være litt skeptisk med en gang hun skal hilse på noen hun ikke kjenner, men etter to minutter blir man ikke kvitt henne 😉
Jenna er ikke så stor i størrelse.
HD – A / AD – 0
SH Test: B